Modernizam in timp real platforma noastra ca sa te bucuri si mai mult de ea!! Pot intervenii mici erori! :) Multumim pentru INTELEGERE!
Ce înseamnă administrarea site-ului?
Siguranță

Remediem problemele de securitate și acționăm pentru prevenirea acestora pentru a menține și spori imaginea credibilă.

Încredere

Sporim încrederea clienților în produsele și serviciile firmei prin comunicarea către client a informațiilor relevante privind istoricul firmei, misiunea și obiectivele ei.

Dezvoltare

Ne documentăm astfel încât să vă puteți prezenta clienților folosind cele mai noi tehnologii sau mijloace de informare.

Notorietate

Transmitem către clienți informații utile, asociate cu brandul firmei și evidențiem vectorii de imagine care avantajează compania.

Atractivitate

Adăugăm valoare modului de prezentare al ofertelor acționând atât la nivel vizual cât și în conținutul acestora.

Fidelizare

Contribuim la stabilirea unei relații de durată cu actualii clienți prin comunicarea ofertelor și avantajelor de care pot beneficia.

De ce sa ai un abonament de mentenanța/administrare web?


Prin serviciul de administrare site vă asigurăm că site-ul dumneavoastră este în permanență actualizat pentru a îmbunătăți clasarea acestuia în motoarele de căutare și a menține vizitatorii interesați dornici să revină. Pachetele noastre sunt special concepute pentru a garanta siguranța, vizibilitatea și promovarea site-urilor web în mediul online. 
   

Administrare website Standard

1 Lună @
25 .00
GRATUIT - 1 SSL Certificat

1 Domeniu găzduit

2 GB Spațiu de stocare

20 Domenii alias

Administrare website Professional

1 Lună @
50 .00
GRATUIT - 1 SSL Certificat

1 Domeniu găzduit

2 GB Spațiu de stocare

20 Domenii alias
  Nu sunteți sigur care configurație este cea mai bună pentru dvs.?
  Nici o problemă. Trimite-ne un mesaj cu întrebările tale și îți vom reveni cu o ofertă. Gratuit. :)

  Request a Quote
  Intrebari frecvente despre Intretinere/mentenanta Web

  Administrarea unui website este un porces de rutina prin care inspectam si actualizam site-ul la cele mai noi standarde. Ne asiguram de asemenea ca site-ul este in concordanta cu standardele de securitate si cerintele GDPR. Precum ingrijirea unui autoturism, si intretinerea site-ului este foarte importanta.

  Te rugam sa completezi formularul de pe site iar noi ne vom ocupa de urmatorii pasi. Vom stabili impreuna detaliile cu privire la intretinerea site-ului tau.

  Da. Avem resursele si cunostintele necesare pentru a te ajuta cu actualizarea si mentenanta site-ului.

  Dupa ce ai achizitionat un pachet de mentananta, in functie de serviciile incluse in acesta, ne vei trimite modificarile pe care le doresti pe site iar noi ne vom ocupa de acestea.

  In functie de complexitatea proiectului tau va trebui sa alegi pachetul lunar de mentenanta care ti se potriveste. Costul mediu al mentenantei este cuprins intre 25 – 50£ pe an. Am creat aceste pachete cu scopul de a asigura securitatea si buna functionare a site-ului tau. Vezi pachetele noastre.

  Daca te vei ocupa personal de intretinerea site-ului vei avea costuri mai mici. Exista si dezavantaje totusi, deoarece va trebui sa ai timpul si cunostintele necesare pentru a face acest lucru cu succes. Daca externalizezi acest serviciu, vei economisi timp si vei intra in legatura cu profesionisti din domeniul IT, care stiu exact ceea ce au de facut.