Modernizam in timp real platforma noastra ca sa te bucuri si mai mult de ea!! Pot intervenii mici erori! :) Multumim pentru INTELEGERE!


Confidentialitate

Ultima actualizare 04 martie 2021Vă mulțumim că ați ales să faceți parte din comunitatea noastră de la Kanyos Concept SRL ("Company", "noi", "noi", "nostru"). Ne angajăm să vă protejăm informațiile personale și dreptul la confidențialitate. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această notificare de confidențialitate sau la practicile noastre cu privire la informațiile dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați la contact@vreauhost.ro.

Când vizitați site-ul nostru vreauhost.ro (" site-ul web ") și, în general, utilizați oricare dintre serviciile noastre (" Serviciile ", care includ site-ul web ), apreciem că aveți încredere în noi cu informațiile dumneavoastră personale. Luăm intimitatea foarte în serios. În această notificare privind confidențialitatea, încercăm să vă explicăm în cel mai clar mod posibil ce informații colectăm, le utilizăm și ce drepturi aveți în legătură cu acestea. Sperăm că vă va lua ceva timp pentru a citi cu atenție prin ea, deoarece este important. Dacă există termeni în această notificare de confidențialitate cu care nu sunteți de acord, vă rugăm să întrerupeți imediat utilizarea Serviciilor noastre.

Această notificare de confidențialitate se aplică tuturor informațiilor colectate prin intermediul Serviciilor noastre (care, așa este descris mai sus, include site-ulnostru web),precum și orice servicii conexe, vânzări, marketing sau evenimente.

Vă rugăm să citiți cu atenție această notificare privind confidențialitatea, deoarece vă va ajuta să înțelegeți ce facem cu informațiile pe care le colectăm.

CUPRINS


1. CE INFORMAȚII COLECTĂM?

Informațiile personale pe care ni le dezvăluiți

Pe scurt: Colectăm informații personale pe care ni le furnizați.

Colectăm informații personale pe care ni le furnizați în mod voluntar atunci când vă înregistrați pe Site, ne exprimăm interesul de a obține informații despre noi sau despre produsele și Serviciile noastre, atunci când participați la activități pe Site sau în alt mod atunci când ne contactați.

Informațiile personale pe care le colectăm depind de contextul interacțiunilor dumneavoastră cu noi și cu Site-ul web,de alegerile pe care le faceți și de produsele și caracteristicile pe care le utilizați. Informațiile personale pe care le colectăm pot include următoarele:

Informații personale furnizate de dumneavoastră. Colectăm nume; numere de telefon; adrese de e-mail; nume de utilizator; parole; date de contact sau de autentificare; preferințele de contact; adrese de facturare; numerele cardurilor de debit/credit; adrese poștale; titluri de locuri de muncă; și alte informații similare.

Payment Data. We may collect data necessary to process your payment if you make purchases, such as your payment instrument number (such as a credit card number), and the security code associated with your payment instrument. All payment data is stored by __________. You may find their privacy notice link(s) here: __________.

Date de conectare la social media. Este posibil să vă oferim opțiunea de a vă înregistra la noi folosind detaliile existente ale contului de social media, ar fi contul de Facebook, Twitter sau alte conturi de social media. Dacă alegeți să vă înregistrați în acest mod, vom colecta informațiile descrise în secțiunea numită "CUM VĂ OCUPĂM CONECTĂRILE SOCIALE" de mai jos.

Toate informațiile personale pe care ni le furnizați trebuie să fie adevărate, complete și exacte și trebuie să ne anunțați cu privire la orice modificare a acestor informații cu caracter personal.

Informații colectate automat

In Short:  Some information — such as your Internet Protocol (IP) address and/or browser and device characteristics — is collected automatically when you visit our Website.

Colectăm automat anumite informații atunci când vizitați, utilizați sau navigați pe site-ulweb. Aceste informații nu dezvăluie identitatea dumneavoastră specifică (cum ar fi numele sau informațiile de contact), dar pot include informații despre dispozitiv și utilizare, ar fi adresa IP, caracteristicile browserului și dispozitivului, sistemul de operare, preferințele lingvistice, adresele URL de referință, numele dispozitivului, țara, locația, informații despre și când utilizați site-ul nostru web și alte informații tehnice. Aceste informații sunt necesare în primul rând pentru a menține securitatea și funcționarea site-uluinostru web, precum și pentru scopurile noastre interne de analiză și raportare.

La fel ca multe întreprinderi, colectăm, de asemenea, informații prin intermediul modulelor cookie și al tehnologiilor similare.

Informațiile pe care le colectăm includ:
 • Date jurnal și utilizare. Datele de jurnal și de utilizare sunt informații legate de servicii, diagnosticare, utilizare și performanță pe care serverele noastre le colectează automat atunci când accesați sau utilizați site-ul nostru web și pe care le înregistrăm în fișiere jurnal. În funcție de modul în care interacționați cu noi, aceste date din jurnal pot include adresa IP, informațiile despre dispozitiv, tipul și setările browserului și informații despre activitatea dumneavoastră pe Site-ul web (cum ar fi ștampilele de dată/oră asociate cu utilizarea dvs., paginile și fișierele vizualizate, căutările și alte acțiuni pe care le efectuați, ar fi caracteristicile pe care le utilizați), informații despre evenimentele dispozitivului (cum ar fi activitatea de sistem, rapoartele de eroare (denumite uneori dumps) și setările hardware).
 • Date dispozitiv. Colectăm date despre dispozitiv, ar fi informații despre computer, telefon, tabletă sau alt dispozitiv pe care îl utilizați pentru a accesa site-ulweb. În funcție de dispozitivul utilizat, aceste date ale dispozitivului pot include informații ar fi adresa IP (sau serverul proxy), numerele de identificare a dispozitivului și aplicației, locația, tipul de browser, modelul hardware al furnizorului de servicii Internet și/sau operatorul de telefonie mobilă, informațiile privind configurarea sistemului de operare și a sistemului.
 • Date de localizare. Colectăm date de localizare, ar fi informații despre locația dispozitivului dvs., care pot fi precise sau imprecise. Cantitatea de informații pe care o colectăm depinde de tipul și setările dispozitivului pe care îl utilizați pentru a accesa site-ul web. De exemplu, putem folosi GPS și alte tehnologii pentru a colecta date de geolocalizare care ne spun locația curentă (pe baza adresei IP). Puteți renunța să ne permiteți să colectăm aceste informații fie prin refuzul accesului la informații, fie prin dezactivarea setării locației pe dispozitivul dvs. Rețineți totuși că, dacă alegeți să renunțați, este posibil să nu puteți utiliza anumite aspecte ale Serviciilor.

2. FOLOSIM INFORMAȚIILE DVS.?

Pe scurt: Prelucrăm informațiile dumneavoastră în scopuri bazate pe interese comerciale legitime, pe îndeplinirea contractului nostru cu dumneavoastră, cu respectarea obligațiilor noastre legale și/sau a consimțământului dumneavoastră.

Utilizăm informațiile personale colectate prin intermediul site-ului nostru web pentru o varietate de scopuri de afaceri descrise mai jos. Prelucrăm informațiile dumneavoastră personale în aceste scopuri, bazându-ne pe interesele noastre legitime de afaceri, pentru a încheia sau a executa un contract cu dumneavoastră, cu consimțământul dumneavoastră și/sau pentru respectarea obligațiilor noastre legale. Vom indica motivele specifice de prelucrare pe care ne bazăm lângă fiecare scop enumerate mai jos.

Utilizăm informațiile pe care le colectăm sau le primim:
 • Pentru a facilita crearea contului și procesul de log on. Dacă alegeți să vă conectați contul cu noi la un cont terț (cum ar fi contul Google sau Facebook), utilizăm informațiile pe care ne-ați permis să le colectăm de la acele terțe părți pentru a facilita crearea contului și procesul de log on pentru executarea contractului. A se vedea secțiunea de mai jos intitulat "CUM PUTEM MANIPULA LOGINS SOCIALE" pentru mai multe informații.
 • Pentru a posta marturii. Postăm mărturii pe site-ul nostru care pot conține informații personale. Înainte de a posta o mărturie, vom obține consimțământul dumneavoastră de a utiliza numele și conținutul testimonialului. Dacă doriți să actualizați sau să ștergeți mărturia dvs., vă rugăm să ne contactați la gdpr@vreauhost.ro și asigurați-vă că includeți numele, locația testimonială și informațiile de contact.
 • Request feedback. We may use your information to request feedback and to contact you about your use of our Website.
 • Pentru a activa comunicările de la utilizator la utilizator. Este posibil să utilizăm informațiile dumneavoastră pentru a permite comunicarea între utilizatori cu consimțământul fiecărui utilizator.
 • Pentru a gestiona conturile de utilizator. Este posibil să utilizăm informațiile dumneavoastră în scopul gestionării contului nostru și al menținerii acestuia în stare de funcționare.
 • Pentru a vă trimite informații administrative. Este posibil să utilizăm informațiile dumneavoastră personale pentru a vă trimite informații despre produs, servicii și caracteristici noi și/sau informații despre modificările aduse termenilor, condițiilor și politicilor noastre.
 • Pentru a proteja Serviciile noastre. Este posibil să utilizăm informațiile dumneavoastră ca parte a eforturilor noastre de a menține site-ul nostru web în siguranță (de exemplu, pentru monitorizarea și prevenirea fraudelor).
 • Pentru a pune în aplicare termenii, condițiile și politicile noastre în scopuri de afaceri, pentru a respecta cerințele legale și de reglementare sau în legătură cu contractul nostru.
 • Pentru a răspunde solicitărilor legale și pentru a preveni prejudiciile. Dacă primim o citație sau o altă solicitare legală, poate fi necesar să inspectăm datele pe care le deținem pentru a determina să răspundem.

 • Pentru a vă trimite comunicări de marketing și promoționale. Noi și/sau partenerii noștri terți de marketing putem utiliza informațiile personale pe care ni le trimiteți în scopurile noastre de marketing, dacă acest lucru este în conformitate cu preferințele dumneavoastră de marketing. De exemplu, atunci când ne exprimăm interesul de a obține informații despre noi sau site-ulnostru web, de a ne abona la marketing sau de a ne contacta în alt mod, vom colecta informații personale de la dumneavoastră. Puteți renunța oricând la e-mailurile noastre de marketing (a se vedea "CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ DE CONFIDENȚIALITATE" de mai jos).
 • Livrați-vă publicitate direcționată. Este posibil să utilizăm informațiile dumneavoastră pentru a dezvolta și afișa conținut și publicitate personalizate (și pentru a colabora cu terțe părți care fac acest lucru) adaptate intereselor și/sau locației dumneavoastră și pentru a măsura eficacitatea acestora.
 • Pentru alte scopuri de afaceri. Putem utiliza informațiile dumneavoastră în alte scopuri de afaceri, ar fi analiza datelor, identificarea tendințelor de utilizare, determinarea eficacității campaniilor noastre promoționale și evaluarea și îmbunătățirea site-uluinostru web, a produselor, a marketingului și a experienței dumneavoastră. Este posibil să utilizăm și să stocăm aceste informații în formă agregată și anonimizată, astfel încât să nu fie asociate cu utilizatorii finali individuali și să nu includă informații personale. Nu vom utiliza informații personale identificabile fără consimțământul dumneavoastră.

3. INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ VOR FI PARTAJATE CU CINEVA?

Pe scurt: partajăm informații doar cu consimțământul dvs., pentru a respecta legile, pentru a vă furniza servicii, pentru a vă proteja drepturile sau pentru a vă îndeplini obligațiile de afaceri.

Este posibil să prelucrăm sau să partajăm datele dumneavoastră pe care le deținem pe baza următoarelor baze juridice:
 • Consimțământul: Este posibil să prelucrăm datele dumneavoastră dacă ne-ați dat consimțământul specific de a utiliza informațiile dumneavoastră personale într-un anumit scop.
 • Interese legitime: Este posibil să prelucrăm datele dumneavoastră atunci când este necesar în mod rezonabil pentru a ne atinge interesele legitime de afaceri.
 • Executarea unui contract: În cazul în care am încheiat un contract cu dumneavoastră, este posibil să prelucrăm informațiile dumneavoastră personale pentru a îndeplini termenii contractului nostru.
 • Obligații legale: Este posibil să dezvăluim informațiile dumneavoastră în cazul în care suntem obligați prin lege să facem acest lucru pentru a ne conforma legislației aplicabile, solicitărilor guvernamentale, unei proceduri judiciare, unei hotărâri judecătorești sau unui proces juridic, ar fi ca răspuns la un ordin judecătoresc sau la o citație (inclusiv ca răspuns la autoritățile publice pentru a îndeplini cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii).
 • Interese vitale: Este posibil să dezvăluim informațiile dumneavoastră în cazul în care considerăm că este necesar să investigăm, să prevenim sau să luăm măsuri cu privire la posibile încălcări ale politicilor noastre, suspiciuni de fraudă, situații care implică amenințări potențiale la adresa siguranței oricărei persoane și activități ilegale sau ca probe în litigiile în care suntem implicați.
Mai precis, este posibil să fie necesar să prelucrăm datele dumneavoastră sau să partajăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:
 • Transferuri de afaceri. Este posibil să partajăm sau să transferăm informațiile dumneavoastră în legătură cu sau în timpul negocierilor cu orice fuziune, vânzare a activelor companiei, finanțare sau achiziție a tuturor sau a unei părți a afacerii noastre către o altă companie.

4. FOLOSIM COOKIE-URI ȘI ALTE TEHNOLOGII DE URMĂRIRE?

Pe scurt: putem utiliza cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a colecta și stoca informațiile dvs.

Este posibil să utilizăm cookie-uri și tehnologii similare de urmărire (cum ar fi semnalizatoare web și pixeli) pentru a accesa sau stoca informații. Informațiile specifice despre modul în care utilizăm astfel de tehnologii și modul în care puteți refuza anumite cookie-uri sunt prezentate în Notificarea privind modulele cookie.

5. NE OCUPĂM DE CONECTĂRILE DUMNEAVOASTRĂ SOCIALE?     

Pe scurt: dacă alegeți să vă înregistrați sau să vă conectați la serviciile noastre utilizând un cont de social media, este posibil să avem acces la anumite informații despre dvs.

Our Website offers you the ability to register and login using your third-party social media account details (like your Facebook or Twitter logins). Where you choose to do this, we will receive certain profile information about you from your social media provider. The profile information we receive may vary depending on the social media provider concerned, but will often include your name, email address, friends list, profile picture as well as other information you choose to make public on such social media platform.

We will use the information we receive only for the purposes that are described in this privacy notice or that are otherwise made clear to you on the relevant Website. Please note that we do not control, and are not responsible for, other uses of your personal information by your third-party social media provider. We recommend that you review their privacy notice to understand how they collect, use and share your personal information, and how you can set your privacy preferences on their sites and apps.

6. CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS.?

Pe scurt: Păstrăm informațiile dumneavoastră atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile prezentate în această notificare de confidențialitate, cu excepția cazului în care legea prevede altfel.

Vom păstra informațiile dumneavoastră personale numai atât timp cât sunt necesare în scopurile prevăzute în această notificare de confidențialitate, cu excepția cazului în care este necesară sau permisă o perioadă mai lungă de păstrare prin lege (cum ar fi cerințele fiscale, contabile sau alte cerințe legale). Niciun scop din această notificare nu ne va obliga să păstrăm informațiile dumneavoastră personale pentru o perioadă mai lungă decât perioada de timp în care utilizatorii au un cont la noi.

Atunci când nu avem nicio nevoie legală de afaceri în curs de desfășurare pentru a procesa informațiile dumneavoastră personale, vom șterge sau anonimiza astfel de informații, fie, dacă acest lucru nu este posibil (de exemplu, deoarece informațiile dumneavoastră personale au fost stocate în arhive de rezervă), atunci vom stoca în siguranță informațiile dumneavoastră personale și le vom izola de orice prelucrare ulterioară până când ștergerea este posibilă.

7. VĂ PĂSTRĂM INFORMAȚIILE ÎN SIGURANȚĂ?

Pe scurt: Scopul nostru este de a proteja informațiile dumneavoastră personale printr-un sistem de măsuri de securitate organizaționale și tehnice.

We have implemented appropriate technical and organizational security measures designed to protect the security of any personal information we process. However, despite our safeguards and efforts to secure your information, no electronic transmission over the Internet or information storage technology can be guaranteed to be 100% secure, so we cannot promise or guarantee that hackers, cybercriminals, or other unauthorized third parties will not be able to defeat our security, and improperly collect, access, steal, or modify your information. Although we will do our best to protect your personal information, transmission of personal information to and from our Website is at your own risk. You should only access the Website within a secure environment.

8. CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ DE CONFIDENȚIALITATE?

Pe scurt: În unele regiuni, ar fi Spațiul Economic European, aveți drepturi care vă permit un acces mai mare la informațiile dumneavoastră cu caracter personal și un control mai mare asupra acestora. Puteți să vă revizuiți, să modificați sau să vă închideți contul în orice moment.

În unele regiuni (cum ar fi Spațiul Economic European), aveți anumite drepturi în temeiul legislației aplicabile privind protecția datelor. Acestea pot include dreptul (i) de a solicita accesul și de a obține o copie a informațiilor dumneavoastră cu caracter personal, (ii) de a solicita rectificarea sau ștergerea; (iii) restricționarea prelucrării informațiilor dumneavoastră cu caracter personal; și (iv) dacă este cazul, la portabilitatea datelor. În anumite circumstanțe, este posibil să aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dumneavoastră cu caracter personal. Pentru a face o astfel de cerere, vă rugăm să folosiți datele de contact furnizate mai jos. Vom lua în considerare și vom acționa la orice solicitare în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

Dacă ne bazăm pe consimțământul dumneavoastră pentru a procesa informațiile dumneavoastră personale, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment. Vă rugăm să rețineți totuși că acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării înainte de retragerea acesteia și nici prelucrarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal efectuată în baza unor motive legale de prelucrare, altele decât consimțământul.
 
Dacă sunteți rezident în Spațiul Economic European și credeți că prelucrăm în mod ilegal informațiile dumneavoastră cu caracter personal, aveți, de asemenea, dreptul de a depune o plângere la autoritatea locală de supraveghere a protecției datelor. Puteți găsi datele lor de contact aici: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Dacă sunteți rezident în Elveția, datele de contact ale autorităților de protecție a datelor sunt disponibile aici: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la drepturile dumneavoastră de confidențialitate, ne puteți trimite un e-mail la gdpr@vreauhost.ro.

Informații cont

Dacă doriți în orice moment să revizuiți sau să modificați informațiile din cont sau să vă închideți contul, puteți:
 • Conectați-vă la setările contului și actualizați-vă contul de utilizator.
 • Contactați-ne folosind informațiile de contact furnizate.
La solicitarea dumneavoastră de a vă închide contul, vă vom dezactiva sau șterge contul și informațiile din bazele noastre de date active. Cu toate acestea, este posibil să păstrăm unele informații în fișierele noastre pentru a preveni frauda, a depana problemele, a ajuta la orice investigații, a pune în aplicare Condițiile noastre de utilizare și/sau a respecta cerințele legale aplicabile.

Cookies and similar technologies: Most Web browsers are set to accept cookies by default. If you prefer, you can usually choose to set your browser to remove cookies and to reject cookies. If you choose to remove cookies or reject cookies, this could affect certain features or services of our Website. To opt-out of interest-based advertising by advertisers on our Website visit http://www.aboutads.info/choices/.

Renunțarea la marketingul prin e-mail: Vă puteți dezabona de la lista noastră de e-mail de marketing în orice moment făcând clic pe linkul de dezabonare din e-mailurile pe care le trimitem sau contactându-ne folosind detaliile furnizate mai jos. Veți fi apoi eliminat din lista de e-mail de marketing — cu toate acestea, este posibil să comunicăm în continuare cu dvs., de exemplu pentru a vă trimite e-mailuri legate de servicii care sunt necesare pentru administrarea și utilizarea contului dvs., pentru a răspunde solicitărilor de servicii sau în alte scopuri de non-marketing. În caz contrar, puteți renunța, puteți:
 • Accesați setările contului și actualizați preferințele.
 • Contactați-ne folosind informațiile de contact furnizate.

9. CONTROALE PENTRU CARACTERISTICILE DO-NOT-TRACK

Majoritatea browserelor web și a unor sisteme de operare mobile și aplicații mobile includ o caracteristică sau o setare Do-Not-Track ("DNT") pe care o puteți activa pentru a semnala preferința de confidențialitate de a nu avea date despre activitățile de navigare online monitorizate și colectate. În această etapă nu a fost finalizat niciun standard tehnologic uniform pentru recunoașterea și implementarea semnalelor DNT. Ca atare, nu răspundem în prezent la semnalele browserului DNT sau la orice alt mecanism care comunică automat alegerea dumneavoastră de a nu fi urmărite online. Dacă este adoptat un standard de urmărire online pe care trebuie să-l urmăm în viitor, vă vom informa cu privire la această practică într-o versiune revizuită a acestei notificări de confidențialitate. 

10. REZIDENȚII DIN CALIFORNIA AU DREPTURI DE CONFIDENȚIALITATE SPECIFICE?

Pe scurt: Da, dacă sunteți rezident în California, vi se acordă drepturi specifice în ceea ce privește accesul la informațiile dumneavoastră personale.

California Codul Civil Secțiunea 1798.83, de asemenea, cunoscut sub numele de "Shine Lumina" lege, permite utilizatorilor noștri care sunt rezidenți din California pentru a solicita și de a obține de la noi, o dată pe an și gratuit, informații despre categoriile de informații cu caracter personal (dacă există) am dezvăluit unor terțe părți în scopuri de marketing direct și numele și adresele tuturor părților terțe cu care am împărtășit informații personale în anul calendaristic imediat precedent. Dacă sunteți rezident în California și doriți să faceți o astfel de solicitare, vă rugăm să ne trimiteți cererea dumneavoastră în scris, utilizând informațiile de contact furnizate mai jos.

Dacă aveți sub 18 ani, locuiți în California și aveți un cont înregistrat pe Site-ulweb,aveți dreptul de a solicita eliminarea datelor nedorite pe care le postați public pe site. Pentru a solicita eliminarea acestor date, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate mai jos și să includeți adresa de e-mail asociată contului dvs., precum și o declarație pe care o locuiți în California. Ne vom asigura că datele nu sunt afișate public pe site,dar vă rugăm să rețineți că este posibil ca datele să nu fie eliminate complet sau complet din toate sistemele noastre (de exemplu, copii de rezervă etc.).

11. FACEM ACTUALIZĂRI LA ACEASTĂ NOTIFICARE?     

Pe scurt: Da, vom actualiza această notificare după este necesar pentru a respecta legile relevante.

Este posibil să actualizăm această notificare de confidențialitate din când în când. Versiunea actualizată va fi indicată printr-o dată actualizată "Revizuită", iar versiunea actualizată va intra în vigoare de îndată ce va fi accesibilă. Dacă aducem modificări semnificative acestei notificări de confidențialitate, vă putem notifica fie prin postarea vizibilă a unei notificări cu privire la astfel de modificări, fie prin trimiterea directă a unei notificări. Vă încurajăm să revizuiți frecvent această notificare privind confidențialitatea pentru a fi informați cu privire la modul în care vă protejăm informațiile.

12. NE PUTEȚI CONTACTA ÎN LEGĂTURĂ CU ACEASTĂ NOTIFICARE?     

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre această notificare, ne puteți trimite un e-mail la gdpr@vreauhost.ro sau prin poștă la:

Kanyos Concept SRL
colentina 8
Kanyos Concept SRL
Bucuresti , Romania 450002
România

13. PUTEȚI REVIZUI, ACTUALIZA SAU ȘTERGE DATELE PE CARE LE COLECTĂM DE LA DVS.?     

Pe baza legilor aplicabile din țara dumneavoastră, este posibil să aveți dreptul de a solicita accesul la informațiile personale pe care le colectăm de la dvs., să modificați informațiile respective sau să le ștergeți în anumite circumstanțe. Pentru a solicita revizuirea, actualizarea sau ștergerea informațiilor personale, trimiteți un formular de solicitare făcând clic aici. Vom răspunde solicitării dumneavoastră în termen de 30 de zile.