Modernizam in timp real platforma noastra ca sa te bucuri si mai mult de ea!! Pot intervenii mici erori! :) Multumim pentru INTELEGERE!
Descoperă uneltele folosite de noi și beneficiile extra
Experiență

experiență anterioară în producerea de materiale de marketing digital și în organizarea de campanii;

Cunoaștere a tipului de business

o bună cunoaștere a tipului de business și a celor mai potrivite mijloace de a-l promova online;

Realizarea unei stategii complexe

prin combinarea mai multor mijloace, originală, cu mesaje puternice și de impact;

Servicii de design

și creație dedicate, care să corespundă nevoilor și intereselor clienților vizați;

Servicii de content writing

creare conținut și copywriting profesioniste pentru a concepe texte, mesaje și materiale adecvate și potrivite canalelor și clienților targetați;

Urmarirea și măsurarea

constantă a rezultatelor, ajustarea campaniilor și (re)alocarea resurselor în funcție de eficiență sau de scopul urmărit.

Promovare Facebook Ads

Cum te ajută Facebook Ads?

Promovarea prin Facebook Ads a businessului tău este potrivită atunci când vrei să ajungi instant la un număr mare de utilizatori, folosind cea mai mare rețea socială din lume. Acest tip de anunțuri a evoluat odată cu creșterea în volum a numărului de utilizatori activi și s-a dezvoltat într-una dintre cele mai puternice platforme de publicitate, cu câteva miliarde de utilizatori activi lunar.  
   
Promovare Google Ads

Cum te ajuta GOOGLE Ads?

Unul dintre cele mai utilizate si accesate motoare de cautare, Google ofera milioanelor de utilizatori acces la informatiile dorite! Astfel, promovarea Google ofera antreprenorilor sanse reale de a-si face business-ul vizibil unui public tinta adecvat! Prin utilizarea inteligenta a campaniilor de promovare Google Ads, poti mari traficul pe site, rata conversiilor si poti creste numarul de vanzari. 
   
Promovare Instagram Ads

Transformă-ți cu ușurință postările Instagram în reclame

Promovăm orice postare și o transform-o în reclamă. Trebuie doar să te hotărăști de unde să începi să redirecționezi si cine ar trebui să vadă postarea. 
   
De ce sa alegi VreauHost?
Vei avea alături de tine o echipă de specialiști în promovare prin Facebook și Instagram, care te vor asista începând de la crearea textelor, a imaginilor și până la setarea și optimizarea campaniilor, ținând cont de cele mai bune practici din industrie. Ne vom asigura că strategiile pe care le setăm îți vor ajuta businessul să crească cât mai eficient și în concordanță cu obiectivele companiei.

Request a Quote
Technical Specifications

Imaginea din mediul online este extrem de importantă, în special pe pagina de Facebook. Dacă brand-ul tău are o imagine pozitivă și este apreciat de mulți oameni, șansele ca aceștia să interacționeze cu brand-ul tău și să devină clienți sunt semnificativ mai mari. Cu cât numărul de like-uri pe pagina ta de Facebook crește, cu atât vei atrage mai mulți potențiali clienți. Creăm campanii care să sporească numărul de like-uri pe pagină și de interacțiuni cu conținutul publicat, pentru a consacra o imagine bună pe Facebook a brand-ului tău.

  • IBM/Dell PowerEdge Servers
  • Dual Nehalem CPUs (16 Hyperthreaded cores)
  • Fully Customized Hardware Specs
  • DDR3 ECC RAM
  • Fault Tolerant RAID 10 Disk Array with Enterprise Drives
  • CentOS (Pre installed and with cPanel)
  • Other OS also available: Debian, Ubuntu, Fedora, OpenSUSE, Scientific.